دوره مدیریت کسب و کار

7,800,000 تومان
دوره مدیریت کسب و کار

آشنایی با دوره مدیریت کسب و کار
این دوره پرتقاضاترین رشته دنیا بوده و یکی از پردرآمدترین و پرطرفدارترین دوره های تحصیلی است و برای تحصیل در آن با هر گواهی کارشناسی می توانید وارد آن شوید. افراد پس از فراگیری دانش مدیریت و تمرین مهارت های علمی و عملی در این دوره، نیروهای ارزنده ای خواهند شد که می توانند با ترکیب دانش تخصصی و مدیریتی خود در جهت تحقق اهداف نقش مهمی در بهبود مدیریت ایفا نمایند و قادر به حل مسائل مدیریتی دنیای واقعی می شوند.
دوره مدیریت کسب و کار برای تقویت مهارت های مدیریتی صاحبان کسب و کار و افراد علاقه مند برای حل مشکلات مدیریتی می باشد.
این دوره با هدف تربیت مدیران ارشد و میانی و آماده سازی کارآفرینان برای ورود به دنیای کسب و کار در جوامع صنعتی شکل گرفت و به تدریج به یکی از محبوب ترین دوره ها در سراسر دنیا تبدیل شد و در این دوره کلیه عملیات از تولید تا فروش و خدمات پس از فروش را شامل می شود. هدف این دوره درک بهتر مدیران اجرایی و کارآفرینان از محیط کسب و کار و مدیریت آن به منظور موفقیت در کارشان است. این دوره تا حد زیادی به شما کمک می کند تا در بازار رقابتی کسب و کار خود بهترین باشید. در واقع دوره مدیریت کسب و کار به مسائل رویکردی کاربردی و حرفه ای دارد، نه پژوهشی و تحقیقاتی تا فرایند راه اندازی و مدیریت کسب و کار بصورت همزمان عملی و علمی انجام شود.

ضرورت و اهمیت شرکت در دوره مدیریت کسب و کار
شرایط کنونی اقتصاد و بازار دنیا به گونه ایست که فعالیت و رقابت شرکت ها و سازمان ها در آن به مراتب سخت تر و تخصصی تر شده است. کسب موفقیت و ماندگاری پایدار در چنین فضایی مستلزم بهره مندی سازمان ها و شرکت ها از نیروی کارشناسی و مدیریتی توانمندیست که از دانش تخصصی، مهارت کاربردی و نگرش کسب و کار به روز برخوردار باشند. به نظر می رسد دوره مدیریت کسب و کار بتواند به این نیاز از جامعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور پاسخگو باشد. شایان ذکر است که در ۳۰ سال گذشته دانش آموختگان این دوره ها بالاترین میزان اشتغال و حقوق و مزایای دریافتی را به نسبت رشته های دیگر داشتند.دوره مدیریت کسب و کار برای کسانیست که می خواهند وارد بازار کار حرفه ای مدیریت و مشاوره مدیریت شده یا به عنوان کارآفرین مشغول به کار شوند و مسیر شغلی خود را تغییر یا بهبود دهند. این دوره گواهی حرفه ای و مهارتی اثبات شایستگی شما در زمینه علم مدیریت می باشد.

شهریه دوره مدیریت کسب و کار
کل شهریه این دوره مطابق با مصوبه وزارت علوم، ۷۸,۰۰۰.۰۰۰ ریال است.که بصورت اقساط قابل پرداخت است

گواهینامه پایان دوره
در پایان دوره به دانش پذیران ، گواهی مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعطا می گردد.
لازم به ذکر است که این گواهی قابل ترجمه رسمی نیز می باشد.

• ارائه گواهی پایان دوره از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • امکان ادامه تحصیل در دوره مدیریت عالی کسب و کار
  • قابلیت ارتقاء شغلی برای کارکنان دولت
  • امکان ادامه تحصیل در دانشگاه های اروپایی و شمال امریکا
  • مطابق با سرفصل های دانشگاه UCW کانادا
  • با حضور استادان برجسته مدیریت ایران
  • توسعه مهارت های کارآفرینی و ایجاد کسب و کارهای نوپا
  • فرصت شغلی بهتر و درآمد بیشتر
  • کسب دیدگاهی جامع نسبت به تجارت و کسب و کار جهانی
  • افزایش دانش و مهارت مدیران در حوزه های مهم مدیریتی
  • صاحبان کارخانه ها، کارگاه ها و بنگاه های صنعتی
  • مدیران و کارمندان سطوح مختلف شرکت ها ، شهرداری ها و سازمان ها
  • کارآفرینان و ایجاد کنندگان کسب و کارهای نوپا
  • دانش آموختگان رشته های مختلف در مقطع کارشناسی و بالاتر
  • دوره مدیریت کسب و کار در طول ۱۳ ماه برگزار می گردد.
  • برای رفاه حال شاغلان ، کلاس ها در ساعات غیرکاری و یا در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می شود.
  • داشتن گواهی کارشناسی یا فوق دیپلم با سابقه کاری بالا
  • موفقیت در مصاحبه ورودی
  • با توجه به محدودیت و ظرفیت کلاس ها، اولویت در امر پذیرش منوط به بررسی رزومه متقاضیان است
  • اصول و مبانی حسابداری برای مدیران